Mobiilisovellus palvelusopimus

 • Palvelun kuvaus

  Ravintolasi mobiilisovellus-palvelu mahdollistaa yrityksen tuotteiden tilaamisen Internetin välityksellä ja tilaustietojen reaaliaikaisen välittämisen yrityksen myyntipisteeseen. Applikaation kautta voi ravintola tarjota asiakkaille useita tarjouksia, esimerkiksi juomatarjouksia, menutarjouksia, lounastarjouksia tai vaikkapa alennuksia. Avausmaksuun kuuluu kaikki ravintolan ruokalistan ja tarjouksien asettaminen ja ohjeet palvelun käyttöönottoon.
 • Palvelun hinta

  Palvelun käytöstä yrityksen tulee maksaa Eximedialle 107,95€/kk..
 • Avausmaksu

  Sovimme yrityksen tarpeen mukaan, kuitenkin tavallinen 150€.
 • Laskutus

  Eximedia laskuttaa palvelun kuukausittain tai sopumuksen mukaan.
 • Lähettämällä tämän palvelusopimuksen vakuutatte, että olette ko. osoitteessa olevassa ravintolassa yrittäjänä / vastuuhenkilönä sekä hyväksytte palvelumme sopimusehdot (Päivitys 03-2019).

  Päivämäärä; 29/01/2023
  IP-osoite: 18.207.238.28
 • Ravintolasi mobiilisovellus-palvelun sopimusehdot (Päivitys 04-2022)  Palveluun liittyvällä yrityksellä tulee olla voimassa olevat ALV- ja ennakkoperintärekisteröinnit. Jos ALV- ja ennakkoperintärekisteröinnit lakkaavat, Eximedia Oy:lle on oikeus irtisanoa sopimus välittömästi. Yritys on velvollinen ilmoittamaan näissä rekistereissä tapahtuneista muutoksista Eximedia Oy:lle. Lisäksi yrityksen tulee viipymättä ilmoittaa mahdollisesta toiminnan lopettamisesta, ravintolan sulkemisesta tai ravintolan omistajan muutoksesta kirjallisesti Eximedia Oy:lle. Eximedia:lle on oikeus käyttää ravintolan Eximedia Oy:lle antamia tietoja kaikissa sen ylläpitämissä, ravintolan tilaamaa palvelua vastaavissa, palveluissaan.

  Yritys vastaa kaikissa tapauksissa tuotteen laadusta ja virallismääräyksin asetettujen tiedonantovelvollisuuksien täyttämisestä, mukaan lukien tuotteiden allergeenitietojen ilmoittaminen, sekä tietojen paikkansa pitävyydestä ja edellä mainittujen velvollisuuksien laiminlyönneistä kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutuvista vahingoista kuluineen.

  Eximedia Oy:lle on oikeus muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla yrityksille muutoksista vähintään yhtä (1) kuukautta ennen muutosten voimaantuloa. Mikäli yritys ei hyväksy sille epäedullista muutosta, voi yritys irtisanoa tämän sopimuksen päättymään muutoksen voimaantuloa edeltävänä päivänä. Palveluntarjoajalla on oikeus sulkea ja irtisanoa asiakkaan tili ja palvelut, mikäli asiakkaan lasku on erääntynyt. Palveluntarjoajalla on oikeus irtisanoa asiakkaan palvelu ilman irtisanomisaikaa, jos kaksi laskua on erääntynyt, asiakas rikkoo sopimusehtoja, on haettu selvitystilaan tai konkurssiin tai tuomittu petoksesta. Muussa tapauksessa Eximedian mobiilisovellus-palvelun kuukausittain veloitettavassa jäsenyydessä sovelletaan 2 kuukauden irtisanomisaikaa. Irtisanomisesta yrityksen tulee ilmoittaa kirjallisesti.

  Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Erimielisyydet ratkaistaan kauppakamarin välimiesoikeudessa.