Ikä
Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata mobiilisovellus-palvelun tuotteita.

Toimitusaika
Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan ravintolan sivussa.

Tilausvahvistus
Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, jotta vahvistus tulee perille.

Maksuvaihtoehdot
1. Maksu toimitettaessa
Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.

2. Maksu noudettaessa
Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.

3. Luottokorttimaksu (Valinnainen)
Tilaukset maksetaan etukäteen luottokortilla Stripe maksupalvelussa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on korttimaksu. Korttimaksuvälineinä hyväksymme yleisimmät luottokortit sekä debit-kortit. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen tilaus siirretään ravintolalle. Halutessaan asiakas voi tallentaa maksukortin tiedot tulevaisuutta varten

Asiakastietojen tallennus
Tilaajan tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen / tietosuojaselosten. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Ravintolan mobiilisovellus-palvelun asiakkaaksi.

Toimitus
Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia, kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

Reklamaatio
Ravintolan mobiilisovellus-palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot ja toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa voi myös olla yhteydessä suoraan toimittavaan ravintolaan nopeuttaakseen tiedon kulkua.

Valmistaja
Tilatut tuotteet siirtyvät tilauksen jälkeen mobiilisovelluksen tilaaja ravintolalle. Asiakkaan valitsema toimittaja valmistaa tilatut tuotteet sekä hoitaa tuotteiden kuljetuksen.